Our team

Dimitrinka Rakovska

Dimitrinka Rakovska

Мениджър търгoвски площи

  (+359) 2 976 9 976

Димитринка е мениджър на отдел Търговски площи в Colliers. Повече от 14 години тя има ключова роля в отдела, като предоставя консултантски и представителни услуги за големи проекти като: Sofia Ring Mall, The Mall, Mall of Sofia, Grand Mall Varna Burgas Plaza, Mall Plovdiv, Galleria Burgas, Galleria Stara Zagora, Jumbo Plaza, Retail Park Varna. Димитринка е работила в тясно сътрудничество с компании от различни браншове и е изградила дългосрочни отношения с повечето предприемачи и оператори на търговски площи на българския и международния пазар като GTC, Bluehouse, Danaos, Orchid Developments, Trinity Capital, Inditex, H&M, LPP Group, Fit Invest International и др.

Janeta Doycheva

Janeta Doycheva

Специалист

  (+359) 2 976 9 976

Жанета се присъединява към екипа на Colliers International през втората половина на 2016г., като част от Администрация. Дейностите й включват работа с всички отдели на компанията, което позволява да развие отлични комуникативни, организационни и други умения. Понастоящем Жанета работи като част от екипа на Търговски площи. Нейната роля е фокусирана върху изготвяне на оферти, поддръжка на бази данни, проучвания и разнообразни организационни дейности, подпомагащи работата на отдела.

Ralitsa Yordanova

Ralitsa Yordanova

Мениджър ключови клиенти

  (+359) 2 976 9 976

Ралица Йорданова се присъединява към Colliers International през 2007 г. като част от екипа „Оценки и консултиране“. Тя допринася за успешното развитие на отдела в продължение на пет години, след което се установява в Китай. През 2019 г. Ралица се завръща в Colliers като Мениджър ключови клиенти в отдел Търговски площи. По време на престоя си в Китай, в периода между 2011 – 2016 г., Ралица се позиционира като бизнес консултант и подпомага развитието на малки чуждестранни компании на местния пазар. След завръщането си в България през 2016 г., тя работи в MBL/CBRE, а в последствие и в JYSK, с фокус върху преговори по търговски сделки и бизнес развитие. Ралица е бакалавър по Прогнозиране и планиране към Университета за национално и световно стопанство в София.

Ivan Kalenski

Ivan Kalenski

Асистент

  (+359) 2 976 9 976

Иван се присъединява към екипа на Colliers International през 2018 г. като част от отдел Търговски площи. Неговата роля в компанията е да предоставя административна и организационна подкрепа, да актуализира бази данни, да подготвя презентации, клиентски оферти и други документи. Предишният му опит е в VP Brands International SA, където Иван успешно приключи двумесечна стажантска програма. Проектите, за които отговаря там са стратегия за навлизане на нов пазар и позициониране на конкретен продукт на пазара. Иван е бакалавър по Бизнес администрация и Политически науки и международни отношения в Американски университет в Благоевград